Doe je mee met deze unieke kleurwedstrijd? 

Er zijn twee verschillende kleurwedstrijden. 

Een kleurwedstrijd voor kinderen van 4 tot 12 jaar.  Deze kleurplaat kun je downloaden vanaf deze pagina of ophalen bij:

  • de kunstmarkt op zaterdag 14 oktober in het centrum van Rijssen tussen 12.00-17.00 uur
  • de 'proef & beleefmarkt' op zaterdag 28 oktober in het centrum van Rijssen tussen 10.00-17.00 uur
  • de Winterfair op 17 & 18 november

Er zijn drie verschillende leeftijdscategorieën 4-6 jaar, 7-9 jaar en 10-12 jaar. Slijp je potloden en kleur mee! Wie weet win jij een hele mooie prijs. Wat dat is blijft nog even een verrassing!

 

Unieke kleurwedstrijd voor volwassenen!

Deze kleurwedstrijd is net even anders. Wat is de bedoeling?

Kies een van de kleurplaten uit het Historisch Kleurboek waar je iets mee hebt. Dit kan een anekdote, een herinnering of een verhaal dat je aanspreekt zijn. Op het aanmeldformulier staat dit duidelijk beschreven. Het aanmeldformulier kun je downloaden vanaf deze pagina of ophalen tijdens de kunstmarkt, de proef & beleefmarkt of bij de Winterfair op de hierboven genoemde data. Ben je 15, 16 of 17 jaar en wil je ook graag meedoen, dan is dat uiteraard geen enkel probleem, kleur gerust mee!

De prijs is een prachtige set van 120 kleurpotloden ter waarde van 50,- Je maakt niet alleen kans als je mooi kunt kleuren maar ook jouw verhaal telt mee. Zo is er voor iedereen evenveel kans om te winnen.

 

 

Kleurwedstrijd Kinderen
PDF – 203,6 KB 216 downloads
Kleurwedstrijd Volwassenen
PDF – 68,8 KB 239 downloads