Lijkt het je mooi om samen met je bijbelstudiegroep, alphagroep, vereniging of vrienden op een andere manier bezig te zijn met je geloof of een bijbels thema?          Jullie zijn van harte welkom in mijn atelier om beeldend aan de slag te gaan in plaats van in gesprek te zijn met elkaar.                                                                                            

Er zijn verschillende werkvormen mogelijk (Schilderen, mixed media, moodboard). Je hoeft niet creatief te zijn. Bij deze workshop staat ervaren en geloven centraal, het gaat niet om een prachtig werkstuk, maar om wat jij ervaart terwijl je creatief bezig bent.

We beginnen de workshop met een kort voorstelrondje en een uitleg over de werkvormen. Indien gewenst beginnen we deze workshop met een gebed, gedicht of stukje uit de bijbel (dit gaat in overleg en hangt af van het gekozen thema).  Daarna gaat iedereen aan de slag. Na afloop laten we elkaar de gemaakte werkstukken zien en kan er iets verteld worden als jij dat wilt.

De workshop kost 25,- duurt 2,5 uur en is inclusief koffie/thee en materialen.  De workshop kan zowel overdag als 's avonds geboekt worden, in mijn praktijk of op locatie. Bij grotere groepen geldt een goedkoper tarief.

Opgeven kan via onderstaand formulier (datum in overleg).