De therapeut

Mijn naam is Ineke KleinJan.  Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. In 1997 ben ik afgestudeerd en sindsdien werkzaam als Verzorgende IG in een verpleeghuis op een psychogeriatrische afdeling. Daarnaast ben ik (autodidact) beeldend kunstenaar.  Sinds 2015 geef ik schilderworkshops in mijn praktijk & workshopruimte, op locatie en aan ouderen in een verpleeghuis. In 2016 ben ik begonnen aan de voltijd opleiding voor Vaktherapie Beeldend aan NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Na het behalen van mijn bachelor zet ik mijn creativiteit professioneel in om anderen van dienst te zijn.

 

De werkwijze

Na de aanmelding volgt er een oriëntatiegesprek. Dit gesprek duurt 30 minuten en is gratis. In dit gesprek is er gelegenheid om vragen te stellen en te kijken of er een klik is tussen jou en mij als therapeut. Voor het slagen van de behandeling is dit van groot belang. Klik hier om het contactformulier in te vullen, dan neem ik contact met je op om een afspraak te maken.

Tijdens het intake gesprek (1 sessie) bespreken we jouw hulpvraag. Na de intake volgt een observatieperiode (4 sessies) hierbij zal je hulpvraag verder worden geïnventariseerd. Dit vormt de basis voor jouw behandelplan. In de vierde sessie wordt jouw behandelplan besproken en worden doelen vastgelegd. Hierna volgt de behandeling waarin gewerkt wordt aan jouw doelen.  Tijdens de behandelperiode volgt de evaluatie waarin bepaald wordt in hoeverre de gestelde doelen behaald zijn, bijgesteld moeten worden en of er vervolgbehandeling plaats zal vinden. In de laatste sessie wordt teruggekeken naar jouw behaalde resultaten en wordt de therapie afgesloten.

 

Tarieven

  • Kennismaking: gratis
  • Intakegesprek 70,- 
  • Individuele sessies 70,-
  • Groepssessies 50,- p.p.                                                                                 

Een individuele sessie bestaat uit 45 minuten therapie & 15 minuten verslaglegging door de therapeut na afloop. Groepssessies duren 1,5 uur met 30 minuten verslaglegging door de therapeut.

Vaktherapie komt op verschillende manieren in aanmerking voor een vergoeding. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen.

Maandelijks ontvang je een factuur per e-mail. Aan het eind van de maand, ontvang je een factuur van de afgelopen maand.  De volledige- en algemene betalingsvoorwaarden kun je hier lezen.