Mocht je niet tevreden zijn of een klacht hebben over de behandeling of andere zaken met betrekking op beeldende therapie, gastles of een workshop dan zou ik het fijn vinden om hierover met je in gesprek te gaan. Door middel van een gesprek kunnen we samen naar het probleem/ de klacht kijken en zoeken naar een oplossing die voor beide partijen aanvaardbaar is. 

Mochten we er samen echt niet uitkomen dan kan er verder gezocht worden naar een oplossing door een onafhankelijke partij in te schakelen.

Mijn praktijk staat geregistreerd bij NFG/ Wkkgz.  Eventuele klachten kunnen gemeld worden via onderstaande link Niet tevreden over je hulpverlener? NFG (de-nfg.nl) 

Via de NFG is het mogelijk om in contact te komen met een onafhankelijk vertrouwenspersoon. Informatie hierover is te vinden op de website van de NFG.

In mijn praktijk hanteer ik een klachten regelement, deze is opgenomen in mijn kwaliteitshandboek en beschikbaar voor inzage of gebruik indien nodig. Hierin staan ook de klachtenprocedure beschreven voor jeugdzorg (via gemeente).