Schilderlessen voor kinderen

Met heel veel passie en plezier heb ik in de afgelopen jaren schilderlessen gegeven aan kinderen vanaf 7 tot 16 jaar.

Momenteel geef ik tot de zomer nog les aan de bestaande vier groepen, maar na de zomer stop ik met lesgeven aan kinderen van de basisschool. De reden hiervoor is dat er een blijvende toename is van cliënten voor beeldende therapie en ik per september start met een verdiepende vervolgstudie. Hierdoor houd ik geen tijd meer over om de schilderlessen voor te bereiden en te geven. 

Het groepje tieners gaat op een andere avond nog wel door met de lessen, maar ook voor deze groep geldt dat ik geen nieuwe leerlingen meer aanneem.

Omdat ik het werken met kinderen enorm leuk vindt kan het zijn dat ik via social media af en toe nog leuke schilder activiteiten speciaal voor kinderen organiseer. Dit zal te vinden zijn op de aan mijn website (naam) gerelateerde facebook- en instagrampagina's.

Voor schilderlessen na de zomer (door een collega kunstenaar) kun je contact opnemen met Diane Boerrigter (0643153948) of via email: dianeboerrigter@gmail.com

Ik blijf wel actief op scholen (gastlessen) deze zijn te boeken via de cultuur educatiegids Rijssen-Holten vanaf het nieuwe schooljaar of via het contactformulier.