Geniet jouw kind van tekenen en schilderen? Misschien zijn schilderlessen dan wel iets voor jouw kind. In deze lessen gaan we aan de slag met verschillende materialen en technieken. We ontdekken hoe het is om hiermee te werken aan de hand van het werk van verschillende kunstenaars. Elke week wordt er iets nieuws geleerd door een stukje informatie, maar vooral door lekker bezig te zijn. In de laatste lessen kiest jouw kind zelf een techniek en materialen waarvan hij/zij een echt kunstwerk gaat maken. Op deze manier maakt ieder kind iets unieks dat bij hem of haar past. De lessen worden in klein groepjes van 4 kinderen gegeven zodat er genoeg aandacht per kind besteed kan worden. 

De lessen worden gegeven op woensdagmiddag. Er wordt gewerkt met een strippenkaart zodat een kinderfeestje tussendoor, een vakantie of ziekte geen probleem vormt.  Er zijn twee verschillende leeftijdsgroepen namelijk 7-9 jaar ( 16.00 tot 17.30 uur) en 9-12 jaar(13.30 tot 15.00 uur).

Er komen waarschijnlijk andere dagen en tijden bij. Hier mag je over meedenken via de poll. Klik hier om jouw voorkeur op te geven!

Een strippenkaart van 10 lessen kost 150,- en dient besteed te worden in de 3 maanden vanaf de start van het lessenblok. Een losse les is in overleg mogelijk, deze kost 15,-. De lessen zijn inclusief materialen, drinken en iets lekkers.

Er zijn ook cadeaubonnen verkrijgbaar voor een proefles schilderen. Deze kost 15,- en zijn te bestellen via de webshop. 

 

Data schilderlessen voor kinderen

September 9, 16  23 en 30
Oktober 7, 14, 21 en 28
November 4, 11 en 18 

 

Opgeven kan hier voor kinderen van 7 tot 9 jaar, en hier voor kinderen van 9 tot 12 jaar.