Individuele therapie of groepstherapie

Het is mogelijk om individuele therapie of groepstherapie te krijgen. In de meeste gevallen zal het gaan om individuele therapie. Tijdens de intake zal hier meer over uitgelegd worden.

 

Beeldende therapie op locatie of in de praktijk

Individuele beeldende therapie wordt door mij hoofdzakelijk in de praktijk gegeven. Het is mogelijk om beeldende therapie op locatie te geven, hierbij kan het gaan om individuele- of groepstherapie.  (bijvoorbeeld in verpleeghuizen of op zorgboerderijen).

 

Gastlessen

In overleg geef ik gastlessen op scholen, klik hier voor meer informatie.

 

Schilderworkshop

Naast het geven van beeldende therapie is het mogelijk om in groepsverband te komen schilderen in mijn praktijk. Hierbij maak je een schilderij naar aanleiding van een voorbeeld,  of ga je zelf aan de slag. Een workshop duurt 3 uur en kost 50,- p.p. (Incl. materialen koffie of thee). Klik hier om informatie op te vragen. Voor grotere groepen waarbij ik op locatie kom geldt een ander tarief afhankelijk van de groepsgrootte en de locatie.

 

Thema workshop

Het  is mogelijk om een thema workshop te boeken.  Je maakt een schilderij of moodboard, andere werkvormen zijn mogelijk in overleg. Klik hier voor meer informatie over de verschillende  thema workshops.

 

Kaarten en eigen werk

Ik vind het ook heerlijk om zelf beeldend te werken. Van mijn beeldend werk laat ik kaarten drukken die via deze link en in mijn praktijk verkrijgbaar zijn.  Af en toe exposeer ik mijn beeldend werk.