Tijdens deze schilderworkshop maak je een eigen schilderij naar keuze. Er zijn verschillende mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan vrolijke koeien, kipjes of uiltjes, dikke dames, een bloemenveld of het meisje met de parel. Je mag ook zelf een voorbeeld meenemen op gewenste grootte.  Je hoeft geen teken- of schildertalent te hebben, je hoeft zelfs niet creatief te zijn om met een mooi werkstuk naar huis te gaan.

De workshops worden in mijn praktijk & workshopruimte  gegeven en duren afhankelijk van de gekozen grootte van je schilderij 3 uur. De workshops zijn inclusief koffie/thee, iets lekkers en materialen. De kosten voor een workshop van 3 uur zijn 30,-

Je kunt er ook voor kiezen om aan een groter doek te werken en daar een paar dagdelen/avonden over te doen.  Je betaald dan per dagdeel/avond 30,- (incl. groter doek, materialen en natuurlijk koffie/thee met iets lekkers.  

Wil je graag werken aan een groter doek of heb je speciale wensen dan kun je dit vermelden op het inschrijfformulier.    

 

Er staan geen vaste data voor workshops meer ingepland maar je bent uiteraard nog steeds van harte welkom. In overleg kan er een datum en tijdstip worden gekozen.

In overleg geef ik workshops op locatie, dit is ideaal voor grotere groepen.

 

 

Opgeven kan via onderstaand formulier