Tijdens deze schilderworkshop maak je een eigen schilderij naar keuze. Er zijn verschillende mogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan vrolijke koeien, kipjes of uiltjes, dikke dames, een bloemenveld of het meisje met de parel. Je mag ook zelf een voorbeeld meenemen op gewenste grootte.  Je hoeft geen teken- of schildertalent te hebben, je hoeft zelfs niet creatief te zijn om met een mooi werkstuk naar huis te gaan.

I.v.m. de huidige voorschriften m.b.t. Covid-19 wordt er in kleine groepjes van maximaal 4 personen gewerkt. 

De workshops worden in mijn praktijk & workshopruimte  gegeven en duren afhankelijk van de gekozen grootte van je schilderij 3 uur. De workshops zijn inclusief koffie/thee, iets lekkers en materialen. De kosten voor een workshop van 3 uur zijn 30,-

Je kunt er ook voor kiezen om aan een groter doek te werken en daar een paar dagdelen/avonden over te doen.  Je betaald dan per dagdeel/avond 30,- (incl. groter doek, materialen en natuurlijk koffie/thee met iets lekkers.  

Wil je graag werken aan een groter doek of heb je speciale wensen dan kun je dit vermelden op het inschrijfformulier. Standaarddoeken zijn 30 x 30, 40 x 50 en 50 x 50 cm. .                      

 

Dit jaar staan en geen vaste data voor workshops meer ingepland maar ben je uiteraard nog steeds van harte welkom. In overleg kan er een datum en tijdstip worden gekozen.

Een workshop op locatie/ met een groepje (maximaal 4 personen) komen schilderen is mogelijk in overleg, dit kun je vermelden op het formulier. Voor grotere groepen geldt een (goedkoper) tarief p.p.

 

Opgeven kan via onderstaand formulier