Reactie plaatsen

Reacties

Dianne ten Hove
3 jaar geleden

Ik had een schilderles voor mijn dochter gewonnen via fb. Samen met haar broertje heeft ze geschilderd. Het was goed voorbereid en ze kregen duidelijke en lieve begeleiding van Ineke. Ze hebben beide een prachtig schilderij gemaakt, ze voelde zich echte kunstenaars. Super bedankt!

Karin
3 jaar geleden

Wat een fantastisch verjaardags feestje hebben we gehad.
De meiden waren dol enthousiast en onwijs blij met hun eigen creatie.
Het werd vanaf het begin heel duidelijk uitgelegd, en alles was goed voorbereid.
Ze konden van alles aan je vragen, en dat deden ze dan ook, over hoe jij bent gaan schilderen en tekenen en nog veel meer.
Bedankt voor de leuke avond

Activiteitenbegeleiding Maranatha
3 jaar geleden

We hebben onlangs met onze bewoners een mooi schilderij mogen maken. Alles was perfect voorbereid en iedereen kon zo aan de slag. Het eind resultaat was prachtig!!! Bewoners maar ook personeel heeft er echt van genoten.

Hennie Karrenbeld
3 jaar geleden

Ik mocht een mooi schilderij in ontvangst nemen via een verloting op Facebook ben er erg blij mee hartelijk bedankt vr gr Hennie

Patrick Krabbe
3 jaar geleden

het was geweldig!
super gezellig en veel geleerd!
zeker voor herhaling vatbaar!

Linette
3 jaar geleden

Ik heb een hele gezellige middag gehad met mijn zussen. Het was heel fijn dat alles lekker rustig verliep en dat iedereen met wat moois naar huis ging!

Jennie Beldman
3 jaar geleden

Samen met mijn schoonzussen een workshop gedaan met Pinksteren, was erg gezellig en de resultaten waren erg verschillend maar alle leuk!! Erg gezellige middag gehad samen,van harte aanbevolen

Klarinda ter Weele
3 jaar geleden

Een fantastisch leuke familie workshop gehad. Wat ontzettend gaaf om als moeder samen met je 3 kids een ochtend te mogen schilderen. We voelen ons echte "kunstenaars". We zijn alle 4 heel blij met het resultaat. Lieve Ineke super bedankt.

anja
3 jaar geleden

Samen met mijn schoonzus, waren wij de eerste deelnemers aan een workshop bij ineke. Dit is al een aantal jaren geleden en als je kijkt wat ineke inmiddels bereikt heeft. Ze is heel relaxt en ook al ben je geen schilderstalent. Je gaat toch met iets leuks naar huis. Ineke, heel veel succes met je komende werkzaamheden. lieve groet.

Lianne
3 jaar geleden

Voor mijn team bij Ineke een prachtig schilderij gemaaktšŸŒ¹
Ineke was als altijd, enthousiast, motiverend en gezellig. Super fijne avond gehad en erg blij met het resultaat!