Reactie plaatsen

Reacties

Hennie Karrenbeld
een maand geleden

Ik mocht een mooi schilderij in ontvangst nemen via een verloting op Facebook ben er erg blij mee hartelijk bedankt vr gr Hennie

Patrick Krabbe
een maand geleden

het was geweldig!
super gezellig en veel geleerd!
zeker voor herhaling vatbaar!

Linette
een maand geleden

Ik heb een hele gezellige middag gehad met mijn zussen. Het was heel fijn dat alles lekker rustig verliep en dat iedereen met wat moois naar huis ging!

Jennie Beldman
een maand geleden

Samen met mijn schoonzussen een workshop gedaan met Pinksteren, was erg gezellig en de resultaten waren erg verschillend maar alle leuk!! Erg gezellige middag gehad samen,van harte aanbevolen

Klarinda ter Weele
een maand geleden

Een fantastisch leuke familie workshop gehad. Wat ontzettend gaaf om als moeder samen met je 3 kids een ochtend te mogen schilderen. We voelen ons echte "kunstenaars". We zijn alle 4 heel blij met het resultaat. Lieve Ineke super bedankt.

anja
een maand geleden

Samen met mijn schoonzus, waren wij de eerste deelnemers aan een workshop bij ineke. Dit is al een aantal jaren geleden en als je kijkt wat ineke inmiddels bereikt heeft. Ze is heel relaxt en ook al ben je geen schilderstalent. Je gaat toch met iets leuks naar huis. Ineke, heel veel succes met je komende werkzaamheden. lieve groet.

Lianne
een maand geleden

Voor mijn team bij Ineke een prachtig schilderij gemaaktšŸŒ¹
Ineke was als altijd, enthousiast, motiverend en gezellig. Super fijne avond gehad en erg blij met het resultaat!