Draag een (financieel) steentje bij aan de bouw van de New life church in Verbania!

 

Onlangs (november 2021) waren we in Noord Italië in het plaatsje Verbania aan het Lago Maggiore. We waren op bezoek bij vrienden en  gingen zondags mee naar de christelijke gemeente daar.  We werden warm welkom geheten en na afloop uitgenodigd om mee te eten. Tijdens het eten spraken we over verschillende activiteiten die de gemeente aanbied en zou willen aanbieden in de toekomst.  Zij hebben echter (nog) geen eigen gebouw om door de week samen te komen voor Bijbelstudie, jeugdwerk ect. Zondags wordt een locatie gehuurd om een kerkdienst te houden. Kortgeleden heeft de gemeente een stuk grond met een casco, oud gebouw erop kunnen kopen. Hier moet nog heel veel werk aan verricht worden; er zitten niet eens ramen in. De voorganger vertelde dat een van de eerste doelen is om één ruimte af te hebben zodat er door de week kerkelijke activiteiten gerealiseerd kunnen worden. 

Dit kost uiteraard veel geld. Ik realiseerde me dat wij het hier in Nederland, zeker in Rijssen allemaal goed voor elkaar hebben qua locatie om kerkdiensten en activiteiten te houden. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de fysieke kerk in Verbania. Niet zozeer om het gebouw zelf, maar omdat zij daardoor zoveel goed werk kunnen doen. Het gebouw staat midden in Verbania en is toegankelijk voor mensen uit de verschillende wijken. Zomers worden er door deze kleine gemeente ook Nederlandse kerkdiensten georganiseerd waar veel toeristen gebruik van maken. Het zou fantastisch zijn om vanuit Nederland ook iets voor hen te kunnen betekenen.

Doe je mee?

Ik bied de komende tijd verschillende activiteiten en artikelen aan waarvan een deel van de opbrengst voor dit project zal zijn.  De activiteiten en artikelen zullen regelmatig vernieuwd worden. Heb je zelf een idee of creatieve opdracht? Stuur gerust een bericht via het contactformulier.

 

Unieke handgemaakte sleutelhangers.

Deze leuke sleutelhangers zijn gemaakt voor het project van ´New life church´ in Verbania. Van elke sleutelhanger gaat 2,50 naar het project. De sleutelhangers zijn allemaal handgeschilderd en dus uniek. Sommige hebben een bloemetje in het haar, anderen een gouden hart, rood kruisje of een bloemetje op de buik. Ze zijn ongeveer 4,5 cm groot. Leuk om weg te geven of gewoon als cadeautje voor jezelf.