Draag een (financieel) steentje bij aan de bouw van de New life church in Verbania!

 

Onlangs (november 2021) waren we in Noord Italië in het plaatsje Verbania aan het Lago Maggiore. We waren op bezoek bij vrienden en  gingen zondags mee naar de christelijke gemeente daar.  We werden warm welkom geheten en na afloop uitgenodigd om mee te eten. Tijdens het eten spraken we over verschillende activiteiten die de gemeente aanbied en zou willen aanbieden in de toekomst.  Zij hebben echter (nog) geen eigen gebouw om door de week samen te komen voor Bijbelstudie, jeugdwerk ect. Zondags wordt een locatie gehuurd om een kerkdienst te houden. Kortgeleden heeft de gemeente een stuk grond met een casco, oud gebouw erop kunnen kopen. Hier moet nog heel veel werk aan verricht worden; er zitten niet eens ramen in. De voorganger vertelde dat een van de eerste doelen is om één ruimte af te hebben zodat er door de week kerkelijke activiteiten gerealiseerd kunnen worden. 

Dit kost uiteraard veel geld. Ik realiseerde me dat wij het hier in Nederland, zeker in Rijssen allemaal goed voor elkaar hebben qua locatie om kerkdiensten en activiteiten te houden. Ik wil graag mijn steentje bijdragen aan de fysieke kerk in Verbania. Niet zozeer om het gebouw zelf, maar omdat zij daardoor zoveel goed werk kunnen doen. Het gebouw staat midden in Verbania en is toegankelijk voor mensen uit de verschillende wijken. Zomers worden er door deze kleine gemeente ook Nederlandse kerkdiensten georganiseerd waar veel toeristen gebruik van maken. Het zou fantastisch zijn om vanuit Nederland ook iets voor hen te kunnen betekenen.

Doe je mee?

Ik bied de komende tijd verschillende activiteiten en artikelen aan waarvan een deel van de opbrengst voor dit project zal zijn.  De activiteiten en artikelen zullen regelmatig vernieuwd worden. Heb je zelf een idee of creatieve opdracht? Stuur gerust een bericht via het contactformulier.

Tasje met 20 verschillende kaarten. Er wordt 2,50 gedoneerd per tasje (De kaarten komen uit de collectie van de webshop).

Tasje met 20 verschillende kaarten. De kaarten hebben algemene teksten (beterschap, sterkte, gefeliciteerd ect.). De kaarten komen uit de webshopcollectie. Er wordt 2,50 per tasje gedoneerd.

Deze stapel van 100 kaarten is geschikt om ter bemoediging te sturen. Er zitten ook kerstkaarten bij. De stapel bevat veel dezelfde kaarten en is daarom ook echt bedoeld om uit te delen aan anderen. Ik vraag een vrije gift voor deze kaarten. Deze gift gaat volledig naar de kerk in Verbania.

De gift kan overgemaakt worden naar NL11 KNAB 0258 7215 02    o.v.v. vrije gift 100 kaarten.

Er zijn twee sets beschikbaar.

Klein schilderijtje (20x20 cm). Er wordt 5,- gedoneerd per schilderijtje.

Lief klein schilderijtje (17x24 cm) met veldbloemen. Leuk om cadeau te geven of zelf te houden. Er wordt 5,- gedoneerd.

Nog een klein schilderijtje, in blauwtinten (17 x 24 cm). Er wordt 5,- gedoneerd.

Dit schilderijtje is net wat groter. Er wordt 7,50 gedoneerd.

Deze workshop wordt in overleg gegeven vanaf 2 tot 4 personen. Er zijn vier kerststalletjes op vorraad en niet meer verkrijgbaar dus op=op. De workshop duurt ca 3,5 uur en is inl. alle materialen. Er is koffie/thee/warme chocomelk en iets lekkers.

Opgeven kan via het contactformulier waarna de datum wordt afgesproken.